Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

 • Älyvaraajat ovat nyt myynnissä!
 • Metro Nemi lämminvesivaraaja tarjous!
 • Lämminvesivaraajan asennus, hinta alk. 581€
 • Uutinen: Mr.LVI huoltaa ja asentaa ammattitaidolla

Lämmönsäädin Ouman EH-800B

Lämmönsäädin tarjous!  
Lämmönsäätimen hinta nyt vain 350€


Älykäs Ouman EH-800B lämmönsäädin takaa tasaisen huonelämmön

 • Uuden sukupolven Ouman EH-800B vastaa nykyajan vaatimuksia
 • Monipuolinen lämmönsäädin, jossa etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet
 • Sopii omakotitaloon
 • Vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään
 • Soveltuu myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen
 • Säästää energiaa päästämällä lämmitysverkostoon juuri oikean lämpöistä vettä
 • Ottaa entistä paremmin huomioon lämmitystapojen ja rakenteiden väliset erot
 • Takaa tasaisen huonelämmön
 • Monipuoliset mittaus ja hälytystoiminnot
 • Laaja valikoima lisävarusteita mm. GSM-etäkäyttömahdollisuus

Takuu 3 vuotta

 

joustorahoitus

Arvostelu: 5/5
Hinta: 484,00 €
Hinta: 350,00 €
Hinta / kg:
ALE
28 %
ALE
28 %
Valmistaja: Ouman

Älykäs Ouman EH-800B lämmönsäädin omakotitaloihin

Ouman EH-800B lämmönsäädin on tarkoitettu vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien lämmönsäätimeksi asuin- ja liikekiinteistöissä. Se säätää ja valvoo puolestasi veden lämpötilaa, joten sinä pääset helpommalla. Asumismukavuus paranee, kun huonelämpö pysyy tasaisena vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta. Tasaisella huonelämmöllä pienennetään myös energiankulutusta ja saadaan säästöä aikaseksi. Jo 1°C poikkeama huonelämmössä vastaa 5 % lämmitysenergian kulutuksessa. Kun energiaa kulutetaan vähemmän, myös luonto kiittää.

Uuden sukupolven EH-800B lämmönsäädin vastaa nykyajan vaatimuksia. Laitteen monipuolisuus, etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen tekevät siitä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Älykäs säädin ottaa entistä paremmin huomioon myös lämmitystapojen sekä rakenteiden väliset eroavaisuudet.

 

Lämmönsäätimessä on iso ja selkä näyttö, josta voit yhdellä silmäyksellä lukea kaiken oleellisen tiedon. Mittausten lähihistoria on nähtävissä myös graafisena esityksenä. Voit mm. seurata kuinka alas yölämpötila laski ja miten menoveden säätö toteutui ulkolämpötilan perusteella.

 

Säätimeen on saatavana lisävarusteena laajennusyksikkö (EXU-800), jonka avulla voidaan ottaa käyttöön myös toisen lämmityspiirin ohjaus. Jos toinen säätöpiiri on otettu käyttöön, näkyy päävalikon symboleissa säätöpiiriä osoittava tarkennin (1 tai 2). Näin voidaan hallita esim. kosteiden tilojen lämmitystä eriksen. Tämä edellyttää, että talon lämmitysjärjestelmä on jaettu kahteen piiriin.

 

Lämmönsätimen kanssa voidaan myös kommunikoida GSM-puhelimella, jos säätimeen on kytketty GSM-modeemi (lisävaruste). Sen avulla voidaan käyttää mm. kotona/poissa -ohjausta, jolloin lämmönpudotus/- korotus voidaan tehdä kätevästi säätimeen kytketyn kotona-poissa -kytkimen avulla tai lähettämällä tekstiviestikäsky laitteelle. Nämä toiminnot vaativat kotona/poissa -kytkimen sekä GSM-modeemin, jotka voit ostaa lisävarusteina laitteeseesi.

 

Ouman EH 800B lämmönsäätimen toiminta

Ouman EH-800B pitää huonelämpötilan tasaisena vuoden ympäri - säätilasta huolimatta!

Lämmönsäätimen yhteensopivuus ja asennus

EH-800B lämmönsäädin sopii yleisimpiin kattila- ja varaajaventtiileihin. Se voidaan yhdistää mm. lämminvesivaraajaan tai öljykattilaan. Ouman EH-800B sopii jokaiseen vesikeskuslämmitystaloon, jossa lämmönlähde voi olla mikä tahansa; öljy, aurinkolämpö, puu, pelletti, kaukolämpö, sähkö tai maalämpö. Peruspakettiin sisältyvä asennussarja käy ESBE 3MG ja messinkisiin kattilaventtiileihin, VEXVE AMV-venttiileihin ja Belimon palloventtiileihin. Asennus ei vaadi erikoistyökaluja ja sen voi tehdä myös itse.

 

Säätimen käyttöönottossa valitaan, millaiseen käyttötarkoitukseen säädin tulee. Perusasetukset menevät automaattisesti kohdalleen ja säätimen käyttö voi alkaa heti. Peruslämpötason säätö on tehty yhden napin painalluksen taakse niin, että sen osaa jokainen tehdä nopeasti.


Ouman EH-800B esite

Ouman EH-800B käyttöohje

maanantai, 30 marraskuu 2015
Lämminvesivaraajan vaihdon yhteydessä asentaja suositteli! Suosittelen minäkin! Ja hinnassa säästin vielä melkein satasen mitä googlettelin
Jari Henttunen
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 10 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!