Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

 • Älyvaraajat ovat nyt myynnissä!
 • Metro Nemi lämminvesivaraaja tarjous!
 • Lämminvesivaraajan asennus, hinta alk. 581€
 • Uutinen: Mr.LVI huoltaa ja asentaa ammattitaidolla

Lämmönsäädin Ouman EH-800

Lämmönsäädin tarjous!  
Lämmönsäätimen hinta nyt vain 380€


Älykäs Ouman EH-800 lämmönsäädin omakotitaloihin

 • Uuden sukupolven lämmönsäädin Ouman EH-800 vastaa nykyajan vaatimuksia
 • Laitteen monipuolisuus, etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen tekevät siitä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin.
 • Säästää energiaa päästämällä lämmitysverkostoon vain oikean lämpöistä vettä
 • Ottaa entistä paremmin huomioon lämmitystapojen ja rakenteiden väliset erot
 • Takaa tasaisen huonelämmön
 • Sopii omakotitaloon
 • Vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään
 • Monipuoliset mittaus ja hälytystoiminnot
 • GSM-etäkäyttömahdollisuus
 • Voidaan liittää kotiverkkoon tai internettiin

Takuu 3 vuotta

joustorahoitus

 

Hinta: 570,00 €
Hinta: 380,00 €
Hinta / kg:
ALE
33 %
ALE
33 %
Valmistaja: Ouman

Älykäs Ouman EH-800 lämmönsäädin omakotitaloihin

Ouman EH-800 lämmönsäädin on tarkoitettu vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien lämmönsäätimeksi asuin- ja liikekiinteistöissä. Se säätää ja valvoo puolestasi veden lämpötilaa, joten sinä pääset helpommalla. Asumismukavuus paranee, kun huonelämpö pysyy tasaisena vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta. Tasaisella huonelämmöllä pienennetään myös energiankulutusta ja saadaan säästöä aikaseksi. Jo 1°C poikkeama huonelämmössä vastaa 5 % lämmitysenergian kulutuksessa. Kun energiaa kulutetaan vähemmän, myös luonto kiittää.

Uuden sukupolven EH-800 lämmönsäädin vastaa nykyajan vaatimuksia. Laitteen monipuolisuus, etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen tekevät siitä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Älykäs säädin ottaa entistä paremmin huomioon myös lämmitystapojen sekä rakenteiden väliset eroavaisuudet.

 

Lämmönsäätimessä on iso ja selkä näyttö, josta voit yhdellä silmäyksellä lukea kaiken oleellisen tiedon. Mittausten lähihistoria on nähtävissä myös graafisena esityksenä. Voit vaikka katsoa aamulla, miten lämmönpudotus toteutui tai paljonko yöllä oli pakkasta. 

 

Säätimeen on saatavana lisävarusteena laajennusyksikkö, jonka avulla voidaan ottaa käyttöön myös toisen säätöpiirin ohjaus. Jos toinen säätöpiiri on otettu käyttöön, näkyy päävalikon symboleissa säätöpiiriä osoittava tarkennin (1 tai 2).

 

Ouman EH-800 lämmönsäätimessä on lähiverkko-/ internetliitäntä (puuttuu EH-800B -mallista). Laitteen verkkoasetusten ja tunnusten syöttäminen tapahtuvat helposti säätimen valikossa. Säätimen kanssa voidaan myös kommunikoida GSM-puhelimella, jos säätimeen on kytketty GSM-modeemi (lisävaruste).

 

Ouman EH 800 lämmönsäätimen toiminta

Ouman EH-800 pitää huonelämpötilan tasaisena vuoden ympäri - säätilasta huolimatta!

Lämmönsäätimen yhteensopivuus ja asennus

EH-800 lämmönsäädin sopii yleisimpiin kattila- ja varaajaventtiileihin. Se voidaan yhdistää mm. lämminvesivaraajaan tai öljykattilaan. Ouman EH-800 sopii jokaiseen vesikeskuslämmitystaloon, jossa lämmönlähde voi olla mikä tahansa; öljy, aurinkolämpö, puu, pelletti, kaukolämpö, sähkö tai maalämpö. Peruspakettiin sisältyvä asennussarja käy ESBE 3MG ja messinkisiin kattilaventtiileihin, VEXVE AMV-venttiileihin ja Belimon palloventtiileihin. Asennus ei vaadi erikoistyökaluja ja sen voi tehdä myös itse.

 

Säätimen käyttöönottossa valitaan, millaiseen käyttötarkoitukseen säädin tulee. Perusasetukset menevät automaattisesti kohdalleen ja säätimen käyttö voi alkaa heti. Peruslämpötason säätö on tehty yhden napin painalluksen taakse niin, että sen osaa jokainen tehdä nopeasti.


Ouman EH-800 esite

Ouman EH-800 käyttöohje

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 10 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!