Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

JÄSPI ENERGIAVARAAJAT

Jäspi energiavaraajat lämmön varastointiin

Lämpöä varastoidaan joko kustannussyiden takia (esim. kaksoistariffi/yötariffi ) tai sen vuoksi, että lämmöntuoton teho (esim. aurinko- puu- tai lämpöpumppulämmitys) ja tarvittava teho (esim. käyttöveden tarve) vaihtelevat. Vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä lämpöä varastoidaan lämmityslaitteella energiavaraajan veteen. Energiavaraajassa on tehokas lämmön varastointi- ja purkaustekniikka, ja varaajasta energia kulutetaan talon tai käyttöveden lämmitykseen.

Jäspi energiavaraajat mahdollistavat erilaisten energiamuotojen yhteenkytkemisen ja rinnakkaiskäytön sekä myös energianlähteen vaihdon

Käytettävästä energianlähteestä tai lämmityksessä sovellettavasta tekniikasta riippumatta vaaditaan nykyaikaisilta lämmityslaitteilta monipuolisuutta, energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Energiavaraajalla on keskeinen rooli nykyaikaisessa lämmitysjärjestelmässä, koska se on energianlähteestä riippumaton.

 

Energiavaraaja mahdollistaa eri energiamuotojen yhteenkytkemisen ja rinnakkaiskäytön sekä toisaalta energianlähteen vaihdon tulevaisuudessa. Sovellusmahdollisuuksia on monia. Puulämmitykseen liitettynä energiavaraaja helpottaa ja vähentää lämmitys- ja puhdistustyötä, pellettilämmityksen yhteydessä energiavaraaja taas optimoi polttimen käyntijaksot parantaen näin laitteiston hyötysuhdetta. Energiavaraaja sopii erinomaisesti puskurivaraajaksi myös aurinko- ja lämpöpumppulämmitykseen.

 

JÄSPI GTV -energiavaraajat

Jäspi GTV energiavaraajat sopivat erinomaisesti kaksoiskattiloiden vesitilavuuden lisäämiseen. Varaajat tehostavat kaksoiskattiloiden käyttöä kiinteällä polttoaineella ja parantavat hyötysuhdetta öljykäytössä.

 

JÄSPI OVALI -energiavaraajat

Jäspi Ovali energiavaraajat voidaan kuljettaa sisään kapeastakin ovesta. Valmiiksi pellitetty energiavaraaja voidaan sijoittaa samaan tilaan esim. puukattilan kanssa. Ovaalivaraajien rakenne ja yhteinen sijainta mahdollistavat säiliön koko energiasisällön hyväksikäytön. Ovalivaraajissa on vakiona varaus aurinko- tai maalämpöenergian hyödyntämistä varten.

 

JÄSPI LÄMPÖAKKU -energiavaraajat

Jäspi lämpöakkuvaraajat soveltuvat vesikeskuslämmitykseen useimpien energialähteiden kanssa. Lämpöakku tehostaa kaksoiskattilan käyttöä lisäämällä järjestelmän vesitilavuutta kiinteällä polttoaineella ja parantamalla sen hyötysuhdetta.

 

JÄSPI HYBRIDIVARAAJAT

Hybridivaraajat ovat matalalämpöjärjestelmien rinnalle kehitettyjä energiavaraajia, joista saadaan vesikiertoisen lattia- ja/tai patterijärjestelmän lämmitys sekä lämmin käyttövesi. Hybridivaraaja soveltuu erityisesti lämpöpumpun tai aurinkolämmön hyödyntämiseen.

 

Meiltä löydät myös energiavaraajien lisävarusteet! Mm. erilaiset kierukat sekä muita lisävarusteita JÄSPI -energiavaraajiin.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.